Karstorp
25 september 2016
14:00

Referat: Västerviks FF - Hjältevads Mariannelunds IS

Sista matchen för årets säsong, en härligt solig höstdag i Västervik. Det är ett fokuserat lag som värmer upp och inleder matchen med ett strålande spel som efter tio minuter resulterar i ett mål av Ludvig på en öppnande passning från Oskar. Vi skapar en hel del chanser resten av halvleken som tyvärr inte resulterar i nåt mål. Västervik har också några möjligheter som antingen räddas eller går utanför.
Andra halvleken kommer vi in ett spel där vi gör det svårt för oss och det blir lite trångt. Efter 20 minuter lyckas Västervik kvittera efter misstänksam offside för att sedan även göra 2-1. Vi lyckas inte hitta tillbaka eller ta vara på de chanser vi skapar utan får se oss besegrade.
Denna match speglar lite av stora delar av säsongen där vi i flera matcher har haft ett mycket bra spel och skapat chanser men inte lyckats hela vägen eller haft marginalerna på vår sida.
En stor eloge till samtliga spelare i laget samt de spelare vi fått låna in som gjort en fanatstisk säsong tillsammans, vi ser redan fram emot att få spela på 11-mannayta nästa år.